Szolgáltatások

Google hirdetés

google hirdetés

A Google keresőjében megjelenő hirdetések az online marketing legjobban megtérülő eszközei közé tartoznak: akkor érhetjük el a potenciális ügyfeleket, amikor épp egy termék vagy szolgáltatás megrendelésén gondolkodnak. Emellett a Google hálózatához csatlakozott portálokon (pl. az Indexen vagy a HVG.hu-n) is megjelentethetjük üzeneteinket, animált, bannerhez hasonló hirdetéseket vagy akár a YouTube-on futó videókampányokat is beállíthatunk. Területi és/vagy viselkedés alapú célzással kiegészítve a Google AdWords rendkívüli hatékonyságot biztosít. Ráadásul csak a hirdetésekre leadott kattintások után számít fel költséget a rendszer (a megjelenések után nem), tehát valódi forgalmat kap a pénzéért.
 
Az alapszolgáltatás a kampány struktúrájának kialakítását, a kulcsszavak és hirdetési szövegek beállítását, valamint 1 hónapon át történő optimalizálását tartalmazza, ráadásként egy 1 órás tréninggel a Google AdWords rendszer használatáról. Ezután igény szerint óradíjas vagy fix havidíjas megbízás keretében vállalom a kampány karbantartását és további menedzselését (például új akciók megjelenítését) is. 

Facebook hirdetés

facebook hirdetés

Felmérések szerint Magyarországon a közösségi oldalak közül a Facebookot használják legtöbben – több mint 5 millióan, vagyis minden második ember. A szolgáltatásaink, termékeink iránt érdeklődőknek nem csak magánemberként üzenhetünk, létrehozhatunk egy vállalati Facebook-oldalt saját rajongótáborral, emellett a nagyobb elérés érdekében hirdetéseket is használhatunk. A célzási lehetőségek rugalmasak, akár az érdeklődésük alapján is kiválaszthatjuk azokat a felhasználókat, akiknek meg akarjuk jeleníteni a hirdetéseket. Fizetni pedig csak a megvalósult kattintások után kell.
 
A Facebook hirdetések általában gyorsabban „elhasználódnak”, így érdemes rendszeresen cserélni őket. A kampány kezdeti beállítása után óradíjas elszámolással vállalom a frissítést, új üzenetek beállítását. A Facebook hirdetések használatát jól kiegészítheti egy érdekes tartalmakat közvetítő vállalati Facebook-oldal, amelynek kezelését szintén rám bízhatja.

Szövegírás

Mindenki írt már fogalmazást az iskolában – de a professzionális szövegírás úgy különbözik ettől, mint az esküvői torta készítése a muffinsütéstől. Gyakran 4-5 szóban, 20-40 karakterrel kell leírni egy szolgáltatás vagy termék legfőbb előnyeit úgy, hogy figyelemfelkeltő és közérthető is legyen. A hirdetések mellett sok szöveges tartalomra van szükség egy vállalatnál: termékismertetők, bemutatkozó anyagok, nagyobb online jelenlét mellett hírlevelek, blogbejegyzések készítésére is gondolni kell. A honlapszövegek írásánál a keresőoptimalizálás (SEO) jelent plusz feladatot.
 
Ha nem szeretne cége szöveges anyagaiban helyesírási hibákat, suta mondatokat, forduljon hozzám bizalommal – nagy tapasztalattal, óradíjas elszámolással vállalom a szövegírást. 

Honlapkészítés

Honlapkészítés akár 100 000 forint és 1 hónap alatt? Lehetséges! Magánszemélyeknek, egyéni vállalkozóknak, kis- és középvállalkozásoknak, intézményeknek és szervezeteknek teljesen testre szabott, egyedi megjelenésű honlapokat készítek Drupal, Wordpress vagy HTML alapon, sablonok segítségével. A programozás folyamata így elhanyagolható, ami felgyorsítja és olcsóbbá teszi a honlap elkészítését. Az arculatot viszont teljes mértékben a felhasználó igényei szerint alakítom, így a végeredmény semmiképpen sem lesz "sablonos".

További előnyök:

  • Biztonságos, világszerte ismert és elismert megoldásokat használok.
  • A honlap elkészülése után apróbb módosításokat Ön is könnyen végre tud majd hajtani.
  • Mobilon, tableten, laptopon és nagy monitoron egyaránt szépen megjelenő és jól használható (reszponzív) oldalt kap.
  • Keresőbarát (SEO) funkciók segítik, hogy a Google-ben elől jelenhessen meg a honlapja.
  • Kisebb ráfordítással, alacsonyabb kockázattal kezdheti el online jelenlétét.

Online marketing

Nagyobb távlatokban gondolkodik? Szeretne professzionálisan, de költséghatékonyan megjelenni az interneten? Nagy tapasztalattal segítek megtalálni az Ön igényeihez és pénztárcájához legjobban illő megoldásokat, legyen az pr cikk, nyereményjáték, banner vagy szponzoráció. Nem „csak” tanácsot adok: a médiavásárlás, a kreatívtervezés, a hirdetés elkészítésének (adott esetben alvállalkozó bevonásával) és elhelyezésének teljes folyamatát levezénylem, a megjelenés eredményeit nyomon követem és elemzem, így segítve a későbbi kampányok tervezését.